PHO - Pokémon Hackers Online
Go Back   PHO - Pokémon Hackers Online > Discussion Board > Archive > Questions & Answers

Notices

Questions & Answers Do you have a problem you need a straight answer for? Ask a question here and get an answer.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 8th September 2013, 08:22 PM   #1
AtecainCorp.
Banned
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 52
AtecainCorp.
Default [GenIII] Secound Town Map in Ruby?

It is possible to add new Town map to Pokemon Ruby? I need add Johto map for my Pokemon Ruby Renev Hack.
AtecainCorp. is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 8th September 2013, 10:16 PM   #2
droomph
握りモンスター
Ex-StaffPHO VIP
 
droomph's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: maybe.
Age: 22
Posts: 418
droomph
Default

It's possible, it's just hard/impossible if you want new names.
__________________
droomph is offline   Reply With Quote
Old 8th September 2013, 11:06 PM   #3
karatekid552
What does this button do?.....
Ex-Staff
 
karatekid552's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Stalker.......
Posts: 229
karatekid552 karatekid552
Default

Diegoisawesome did it with Emerald for CrystalDust. It is extremely difficult and requires a tough asm hack.
karatekid552 is offline   Reply With Quote
Old 9th September 2013, 08:39 AM   #4
AtecainCorp.
Banned
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 52
AtecainCorp.
Default

Names is not problem... I have some headers special for Johto. But for good look i need Johto Town Map in my hack. Becouse when you are in Ecruteak it display you on map that you are in Sootopils.
AtecainCorp. is offline   Reply With Quote
Old 10th September 2013, 03:30 AM   #5
droomph
握りモンスター
Ex-StaffPHO VIP
 
droomph's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: maybe.
Age: 22
Posts: 418
droomph
Default

Quote:
Originally Posted by AtecainCorp. View Post
Names is not problem... I have some headers special for Johto. But for good look i need Johto Town Map in my hack. Becouse when you are in Ecruteak it display you on map that you are in Sootopils.
You're saying on the Town Map? I think you need to find some sort of special Town-Map header name or something.
__________________
droomph is offline   Reply With Quote
Old 10th September 2013, 08:06 AM   #6
AtecainCorp.
Banned
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 52
AtecainCorp.
Default

For Advice... Pokemon Ruby have some headers that was two that same names... I use it and change for Johto names for get TOWN NAMES. About Limitations. I use three headers named JOHTO CAVES, JOHTO PLACES and JOHTO ROUTES. And extra 2 for special places like DISTORTION WORLD <Where you get Giratina> And SANGARO ISLAND <Where you get my brand Fakemon REJISHAN>
AtecainCorp. is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
geniii, map, ruby, secound, town

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:30 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc. User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Pokémon characters and images belong to Pokémon USA, Inc. and Nintendo.
Pokémon Hackers Online (PHO) is in no way affiliated with or endorsed by Nintendo LLC, Creatures, GAMEFREAK inc,
The Pokémon Company, Pokémon USA, Inc., The Pokémon Company International, or Wizards of the Coast.
All forum/site content (unless noted otherwise) and site designs are © 2006-2013 Pokémon Hackers Online (PHO).
Green Charizard Christos TreeckoLv100

"Black 2" by ARTPOP. Kyurem artwork by XOUS.

no new posts